Uusille jäsenille

Prakticonova Oy hoitaa puolestanne työnantajan velvollisuudet, kuten kirjanpidon, palkkahallinnon, eläkemaksut sekä tarvittavat sopimukset ja luvat. Näin lääkärit voivat keskittyä omaan päätyöhönsä eli auttamaan potilaitaan.

Meidän kanssamme on mahdollista toimia joko osakkaana tai työntekijänä ja maksamme lääkäreillemme palkkaa provisioperusteisesti toiminnan tuloksen mukaan. Palkka voidaan maksaa rahapalkan lisäksi myös luontaisetuina, esimerkiksi autoetuna, puhelinetuna tai lounasetuna. Meidän lääkäreillemme on myös järjestetty lakisääteinen työterveyshuolto täydennettynä laajalla vapaaehtoisella terveydenhuollolla.

Prakticonova on myös aktiivinen virkistystoiminnan tarjoaja. Me pyrimme siihen, että henkilöstömme voi hyvin sekä työpaikalla että sen ulkopuolella. Huolehdimme työntekijöidemme henkisestä ja fyysisestä hyvinvoinnista järjestämällä erilaisia yhteisiä tilaisuuksia kuten kulttuuri- ja liikuntatoimintaa. Lisäksi yrityksellämme on henkilökunnan käyttöön tarkoitettu korkeatasoinen hirsihuvila Ruka-tunturilla sekä rivitalohuoneisto Nordcenterissä golfkentän lähellä.